بیماری های شایع قلب و عروق
فشار خون بالا
اکثر مبتلایان به فشار خون بالا هیچ علامتی ندارند، حتی اگر میزان فشار خون بسیار بالا باشد.
برخی از افراد مبتلا به فشار خون بالا ممکن است دچار سردرد، تنگی نفس یا خونریزی بینی شوند، اما این علائم خاص نیستند و معمولاً تا زمانی که فشار خون بالا به مرحله شدید یا تهدیدآمیز نرسد رخ نمی دهد.

چربی خون بالا
کلسترول می تواند با مواد دیگر بپیوندد تا یک رسوب غلیظ و سخت در قسمت داخلی شریان ها تشکیل شود. اکر سبب باریک شدن شریانها شده و انعطاف پذیری آنها را کاهش دهد، به آن آترواسکلروز یا تنگی عروق (تصلب شرایین) می گویند.
اگر لخته خون در یکی از این شریانهای باریک تشکیل شود و آن را مسدود کند، ممکن است حمله قلبی یا سکته مغزی ایجاد شود.

افتادگی (پرولاپس) دریچه میترال
با اینکه این عارضه معمولاً یک اختلال مادام العمر است، اما بسیاری از افراد مبتلا، هیچگاه علائمی ندارند.
هنگامی که علائم و نشانه ها ظاهر می شود، ممکن است به این دلیل باشد که خون از طریق دریچه به عقب نشت می کند. علائم افتادگی دریچه میترال می تواند تا حد زیادی از شخصی به شخص دیگر متفاوت باشد. علایم خفیف هستند و به تدریج وسیع تر می شوند.

آریتمی
مشکلات ضربان قلب (آریتمی قلب) هنگامی بروز می کند که تکانه های الکتریکی که ضربان قلب شما را هماهنگ می کنند به درستی کار نمی کنند.
این مشکلات باعث می شود قلب شما خیلی سریع، خیلی کند یا بی نظم بتپد.آریتمی های قلبی ممکن است مانند یک قلب با لرزش یا پرتپش احساس شوند و بی ضرر باشد. با این حال، برخی از آریتمی های قلبی ممکن است دردسرساز، حتی گاهی تهدید کننده زندگی باشند و علائمی را ایجاد کنند.

پریکاردیت | التهاب پرده دور قلب
پریکاردیت یا تورم پریکارد، یعنی التهاب غشای کیسه نازک مانندِ قلب شما.
پریکاردیت اغلب باعث درد قفسه سینه و برخی اوقات علائم دیگر می شود. درد شدید قفسه سینه مرتبط با پریکاردیت زمانی رخ می دهد که لایه های تحریک شده پریکارد بر یکدیگر ساییده شوند.

بیماری عروق قلبی | بیماری عروق کرونر
عوامل اصلی خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر، کلسترول LDL بالا، کلسترول HDL پایین، فشار خون بالا، سابقه خانوادگی، دیابت، استعمال دخانیات، یائسگی برای زنان و سن بالاتر از ۴۵ سال برای مردان است.
مطالعات نشان می دهد که بیماری عروق کرونر از کودکی شروع می شود. شواهد نشان می دهد پلاک هایی که برای طول عمر در کنار ما خواهند ماند در دوران نوجوانی در بسیاری از افراد شکل گرفته است.

نارسایی قلبی
هنگامی که قلب شما قوی است، خون را به تمام بدن شما پمپ می کند. اما وقتی نارسایی قلبی دارید، عضلات دیواره های قلب شما به آرامی ضعیف می شوند. وقتی خیلی ضعیف شدند، قلب شما نمی تواند خون مورد نیاز بدن شما را پمپ کند .نارسایی قلبی بسیار شایع است.
این یکی از اصلی ترین دلایلی است که افراد ۶۵ ساله و بالاتر در بیمارستان بستری می شوند. نارسایی قلبی می تواند در دو طرف راست یا چپ قلب شما اتفاق بیفتد. اما چه تفاوتی دارد که کدام طرف تحت تأثیر قرار می گیرد؟

بیماری های دریچه قلب
قلب چهار دریچه دارد که خون را در جهت صحیح جریان می دهد. این دریچه ها شامل دریچه میترال، دریچه سه لختی، دریچه ریوی و دریچه آئورت است.
هر دریچه دارای فلپ هایی است که در طول هر ضربان قلب یک بار باز و بسته می شود. گاهی اوقات، دریچه ها به درستی باز یا بسته نمی شوند و جریان خون را از قلب به بدن مختل می کنند. بیماری دریچه قلب ممکن است در بدو تولد (مادرزادی) وجود داشته باشد. همچنین ممکن است در بزرگسالان به بسیاری از دلایل و شرایط مانند عفونت ها و سایر بیماری های قلبی بروز کند.
