دستهبندی نشده
14 روش ساده برای کاهش چربی های اشباع
از آنجایی که چربی های اشباع شده سطح کلسترول شما را افزایش می دهند، باید از مصرف آنها خودداری کنید. برای کاهش کلسترول بدن می توانید از راهکاری زیر پیروی کنید:
- میوه و سبزیجات بیشتری بخورید.
- ماهی و مرغ بیشتری بخورید. گوشت چرخ کرده بوقلمون یا مرغ را جایگزین گوشت قرمز چرخ کرده کنید. قبل از پخت، پوست مرغ را جدا کنید.
- گوشت گاو و گوسفند را کم چرب انتخاب کنید و تا حد امکان چربی های قابل مشاهده گوشت را قبل از پختن حذف کنید.
- گوشت ها را بپزید یا کبابی کنید. از سرخ کردن گوشت خودداری کنید.
- به جای شیر کامل و پر چرب از شیر بدون چربی یا کم چرب استفاده کنید. به جای خامه ترش، ماست ساده بدون چربی یا ترکیبی از ماست و پنیر کم چرب را امتحان کنید. از پنیرهای کم چرب استفاده کنید.
- در دستور العمل های تهیه غذاها به جای یک تخم مرغ کامل از دو سفیده تخم مرغ استفاده کنید.
- از سس های خامه و پنیری خودداری کنید یا آنها را با شیر و پنیر کم چرب دستور تهیه کنید.
- به جای چیپس، چوب شور یا پاپ کورن بدون کره بخورید.
- در صورت امکان برای کاهش سطح چربی های اشباع شده مصرف چربی های هیدروژنه و چربی های حیوانی (کره، خامه) را محدود کنید. از روغن های مایع به ویژه کانولا، زیتون یا آفتابگردان استفاده کنید.
- برای بررسی چربی های اشباع شده غذاها برچسب های تغذیه ای روی همه محصولات را بخوانید. بسیاری از محصولاتی که برچسب بدون چربی یا کم چرب دارند در عوض حاوی کربوهیدرات بسیار بالایی هستند که می تواند سطح تری گلیسیرید شما را بالا ببرد.
- میزان چربی محصولات مشابه را با هم مقایسه کنید. با عباراتی مانند “بدون چربی” و “سبک” گمراه نشوید.
- برای کاهش کلسترول هنگام صرف غذا در رستوران، بخواهید که سس ها کنار غذا سرو شوند.
- به دنبال چربی های پنهان در غذاها باشید. به عنوان مثال، لوبیای سرخ شده یا غلات صبحانه ممکن است مقادیر قابل توجهی چربی داشته باشند.
- سعی کنید به جای طعم دادن غذا با کره یا مارگارین از گیاهان، ادویه ها، آبلیمو و غیره استفاده کنید.